fail

 

Jag är så trött på att bara vara så jävla dålig. Idag har jag ätit kycklingsallad, glass, kitkat och druckit öl. HALLÅ? Vad fan tänkte jag på? Att jag är fet? Nej det tänkte jag verkligen inte på. Vi gick till ett glass ställe (mitt i vintern?). Alla köpte glass, jag kunde sagt nej! Vi gick till en bar, alla köpte öl, jag kunde köpt cola zero? Jag gick hem, kollade i plånboken och OJ jag hade vist mynt som räkte till en kitkat. Men jag tänkte visst inte på att jag har kilon så det räcker också!!Så dagen slutar på över 1000kcal!!! hur kunde jag? Hatar mig själv.

Fan, är depp nu, detta var inte bra. Måste göra upp en plan för imorgon. Sitter här och är sjukt sugen på mer choklad. Som tur är är alla affärer stängda nu. Men gud, jag suger verkligen. När ska jag förstå?? När jag är smal är det ok med en kitkat och lite glass ibland och kanske en öl men jag är inte s m a l än!!

Dessutom har jag funderat hela dagen idag på vad jag ska äta när jag åker på semester med mina föräldrar i sommer. Men gud det är ju i juli!! varför ska jag tänka på det nu? Jag måste börja fokusera på dagen och inte på framtiden, jag tror det är mitt problem.


sunday

morning peeps. min våg står på strax under 59. Hade jag haft en ordentlig våg så hade man ju vetat men jag har bara en sån där skitvåg.

Nån som vet vad som har hänt med skinnyfatso? Har hennes förläldrar hittat hennes blogg eller? älskar den bloggen:(


aja, hade ju tänkt äta frukost idag men skippar det. Får bli en sallad till lunch och sen inget mer. Det är liksom bara 3 dagar kvar tills Bs föräldrar kommer. Fan, hatar det. B är asglad och säger "De kommer laga mat till oss varje kväll! och dom har med sig massa choklad till dig!". Men jippi. Alltså, till mina föräldrar kan jag i alla fall säga att jag inte är hungrig. Men det känns så himla oartigt mot Bs. Jaja. Vi får se hur det blir. Vill bara INTE gå upp i vikt. Plus att jag känner mig så jävla osocial på senaste tiden och jag vet inte om ´jag kommer orka ha dem i lägenheten. Kommer säkert låsa in mig på mitt rum varje dag och de kommer tro att jag är dum i huvet typ.
skit samma. Nu ska jag till jobbet. PÅ EN SÖNDAG. fy för mitt liv ibland alltså.

 

Hoppas ni får en bra dag i alla fall!


ännu en dag...

... utan mat. eller nästan i alla fall. har ätit ett ägg för det kändes som att jag skulle dö typ! Men har kört en timme pw också! bra. Imorgon ska jag börja äta igen. får bli ett ägg till frukost och sen en sallad till lunch.

Pratade med pappsen idag, berättade att jag gått ner 6kg, han sa "det kommer ju inte va något kvar av dig när du kommer hit". bra. men jag sa också att det inte syns något, för det gör det ju inte. Hoppas han ser något i alla fall för jag vill ju inte att det ska bli typ som "va? har du gått ner 6kg? du ser ju ut som innan!!" hm. har märkt att kläder börjar sitta lite lösare i alla fall. I like. egentligen skulle jag vilja gå ner 4 kg till på 2½vecka men jag vet inte om det är möjligt? Vi får se. Ska försöka vara duktigt. Hoppas att Bs föräldrar inte tar med sig för mkt choklad haha. gud, är så himla svag för choklad det är löjligt.


Nu ska jag googla på kalorisnål mat. Det är kul:) älskar att hitta nya saker så att man kan variera sig lite!!
Vi hörs nog senare!
ciaoo!!


59kg!!

Internet funkade inte igår. Men i alla fall. Igår åt jag ingenting, pw en timme och skottade lite snö. Detta resulterade i att vågen stod på 59 denna morgon. fatta om jag var lycklig! Har inte sett den där 5an på flera år! Shit vad motiverad jag känner mig nu!


Idag är det fasta som gäller igen och nu tänkte jag gå en timmes powerwalk innan jobbet. Gud vad jag är på bra humör!! Har gått ner 6kg denna månaden, önskar bara att det syntes i spegeln också, jag ser verkligen ingen skillnad! Jaja, det kommer väl. Om tre veckor ska jag till mamma och pappa, hoppas de ser någon skillnad. Pappa brukar alltid säga att jag måste komma i form. Hoppas han ser att jag har gått ner nu. Annars suger det. Men men, ska ju gå ner minst 10kg till i alla fall så då lär han väl se det!



Nu ska jag ut och gå, ha en bra dag!!


En bra dag - check!

Yes, idag har det gått bra. Borde alltid planera mina dagar till 100%. det är lättare då. Men visst är det konstigt att vissa dagar skulle man kunna döda för choklad och andra dagar går det hur lätt som helst att klara sig utan. Önskar att alla dagar var lika lätta. Vad smal jag skulle vara då. Har nu ätit min middag bestående av soppa. Nice.

 

Imorgon blir det fasta! Vill väga 58kg på torsdag när B har sin födelsedagsfest. Alltså måste jag gå ner 2 kilo den här veckan. Men om jag fastar borde det gå!

 

 

Imorgon är det jobb igen. Har inte så mycket att göra på jobbet just nu vilket är lite jobbigt eftersom det innebär att jag har väldigt mycket tid över åt att tänka på mat. När jag har mycket jobb så går tiden snabbt och jag hinner inte tänka, det gillar jag!




går bra...

Idag har jag än så länge stoppat i mig chokladen som var över från igår (228kcal) och en croissant (158kcal) samt druckit en halv liter cola light. Så allt går enligt planen. Har även kört en hel del hemmaträning plus en timme pw.

Det enda som återstår nu är att se till att jag bara äter soppan & lite bröd ikväll och sen inget mer, så är jag nöjd med dagen. Imorgon börjar fastan. Det är nästan så att jag längtar lite:)

(Gillar fasta för att det är så himla billigt också, man behöver inte slösa pengar på mat, bara cola light och tuggummi haha, drygt.)

Längtar så himla mycket efter att få se den där 5:an på vågen. Det har jag inte gjort på över 3år!! fatta!! Det är sjukt länge. Men innan veckan/månaden är slut ska jag väga 59!


mat...

.. är det enda jag tänker på 24/7. Vad tänker "normala" människor på? vad går deras liv ut på? hur kan man inte tänka på mat? Det enda jag vill med mitt liv just nu är att bli smal. Resten skiter jag faktiskt i. Smal och snygg. Sitter och kollar på bilder från theskinnywebsite. I like. Har mätt mig.. mina lår är 4cm smalare än för en månad sen. måste mäta mig lite oftare.

Ska nog ut och promenera en sväng snart. Sammanlagt hade jag ju tänkt att jag ska stoppa i mig 500kcal idag, och eftersom jag inte jobbar idag så har jag ju tid att träna bort 500kcal också. Så det ska jag göra. Vågen står fortfarande på 60. Det har gått nästan två veckor nu!! På söndag har det gått två veckor. Måste gå ner till 59 innan dess.

På onsdag kommer Bs föräldrar med choklad. Blä. Kanske borde fasta innan det? För nästa torsdag är det Bs födelsedag och jag vet ju hur det kommer sluta. (tårta och alkohol). Ja herregud, borde verkligen fasta. Ska börja imorgon då!
Sen om tre veckor ska jag åka hem till mamma och pappa. Jag har två veckor ledigt från jobbet så ska åka hem. Undrar hur mycket mat man kommer trycka i sig då egentligen.. Nej, får bli fasta fr.o.m. imorgon annars kommer jag vara fet om en månad! (är iofs redan fet men ännu fetare!! usch)..

dagens

intag: frukost - ägg & bröd (ca 200 kcal) lunch - middag - macka (ca 100kcal) + choklad 107g 570kcal totalt: 870kcal. JÄVLA CHOKLAD! jag är FÖR svag flr choklad. vet inte vad jag ska göra. Har två rader kvar av choklad kakan i alla fall. Är på något sätt lite stolt att jag inte tryckte i mig allt men jag tryckte fan i mig mycket mer än vad jag borde. skit också. mår illa nu. Kan inte spy för B (han som jag bor med) är i vardagsrummet (som ligger väggivägg med toan). blä. Känner mig äcklig. Imorgon kommer min dag förmodligen se ut såhär: frukost: 1 croissant (158kcal) lunch/middag(har inte bestämt när jag ska äta än): soppa & en brödbit (150kcal) och sen antar (läs:vet) jag att jag komemr äta upp den sista chokladen (228kcal). totalt:536kcal Kan jag hålla mig till detta så är jag nöjd. Plus träning! godnatt!!

morning

Har precis slängt i mig ett ägg och ett knäcke. Var så himla hungrig i morse, helt sjukt.
Dagens matplan är väl i princip att inte äta på hela dagen, middag har jag inte tänkt ut än. Får nog bli en soppa eller något. Imorgon är jag ledig så då ska jag och en kompis gå ut och äta frukost. Undrar vilka farligheter jag kommer stoppa i mig då. Jag som älskar frukost. Och tänk er en frukost buffe med aaasmycket goda saker. hm. kanske skippar middagen idag? vi får se.

Nu ska jag jobba! ha en bra dag!

inget internet

äntligen fått tillbaka internet!! såå.
igår åt jag två kakor (60kcal), drack en fanta och sen lite grönsaker på kvällen. sjukt onödigt med fanta och kakor men men. promenerade i en timme också! Idag har jag ätit lite grönsaker och en brödbit och simmat i en halvtimme. Och vad händer på vågen då? juste, ingenting, På torsdag morgon SKA jag väga 59kg. Annars vet jag inte vad jag gör. Om en vecka kommer han som jag delar lägenhet meds föräldrar hit, från schweiz. Vad kommer dom ha med sig baaara för min skull? juste, choklad! jippi. alltså jag är asglad och assur för det på samma gång. jag älskar choklad men jag FÅR INTE äta det!!gaah.

nu ska jag träna lite här på mitt rum. Han som jag bor med (och jobbar med) gick på afterwork med alla arbetskamrater. Jag sa att jag var tvungen att gå hem och äta. Sant. Fast jag vill så gärna vara lite social och umgås men det går liksom inte när umgås betyder att dricka alkohol eller äta. (ja man kan väl gå med och ta en lightläsk men jag vet att de kommer köpa öl till mig i alla fall.) Igår gick 4 av mina arbetskamrater och käkade middag på en ny restaurang här och jag ville såå gärna följa med men det går liksom inte. skylde på huvudvärk. måste hitta på nya ursäkter. mina är så genomskinliga. Vill ju inte att de ska tro att jag inte följer med för att jag inte tycker om dem. Ja tycker om dem jätte mycket men alla jävla sociala aktiviteter innebär mat/dryck. hata.

nu träning.
<3

god morgon

Fyra timmars sömn blev det tillslut. Det var skönt. Dagens matplanering är väldigt enkel: ingen mat!
Den här veckan ska jag ner under 60 så det så. Ingen hets och inga onödiga kalorier (eller utgifter heller för den delen, undrar hur mycket pengar jag har slösat på all jävla skit som jag slänger i mig?).

Nu ska jag jobba.
ha en bra dag!

sent

Nu har jag tränat och städat hela lägenheten, bra. Sova? eller dygna? har inte bestämt mig än. Är inte så jätte trött. Ska iofs jobba imorgon så borde sova men jag blir inte så hungrig när jag är tröttvilket är bra.
Ska nog kolla en film i alla fall, kanske sova lite och sen gå upp väldigt tidigt. Morgonpromenad? vi får se.

ses imon! natti

äcklig

Jag är äcklig. Har nu tryckt i mig massa kakor. varför? VARFÖR? jag förstår inte mig själv. Är helt schitzo (stavning?). Det känns som att jag inte finns när jag äter och sen helt plötsligt sitter jag där med ett tomt kakpaket eller chokladpapper eller vad som helst och fattar inte vad som har hänt?

Jaha lilla damen, straffet blir träning nu. Vill bara gå in på toan och spy men NEJ. Ska träna tills jag har förbränt dubbelt så många kalorier som jag tryckt i mig. Ja det är sent men det skiter jag i. Jag ska träna hela natten om jag så måste. Det här är inte acceptabelt. Jag fattar inte att jag tror att jag kan komma undan med sånthär?
Fattar inte ens att jag sitter vid datorn just nu? Nej, måste träna.





Usch

Åt rätt mycket igår.
2 fajitas med kyckling och nachos och sen en glass:S Jag suger. Alltså jag fattar inte, jag kan gå 3 dagar utan att äta men så fort jag stoppar i mig nåt litet så bara fortsätter jag och fortsätter. Det bästa vore nog om jag aldrig åt. Men ibland blir man så illa tvungen och då skiter det sig totalt.

Sen idag på morgonen när jag skulle göra te så låg ett kakpaket brevid vattenkokaren, vad gör jag? smäller i mig hela paketet pluss ett ägg och en macka. Spydde sen eftr men ändå. säkert mycket som stannade i min kropp. Resten av dagen har jag i alla fall inte ätit något. men fan vad misslyckad jag är ibland alltså.

Usch, plus att jag dissade två kompisar idag, vi skulle mötas för 2 timmar sen för en fika men jag sket i att komma. och de har ringt massa men jag orkar bara inte svara. nu sitter jag här och försöker komma på en ursäkt. Vad ska man säga liksom? att jag jobbade över? hm. vi får se. Får ta hand om det problemet imorgon. Vill inte att de ska vara sura på mig men ibland orkar jag bara inte träffa någon eller ens ringa och säga att jag inte orkar. Blir bara massa tjat då. Så nu har jag gått hem och låst in mig på mitt rum igen. fan vilket värdelöst liv jag har.

snabbis

bråttom bråttom.
Har inte ätit något på hela dagen idag och simmat en timme. duktigt!
men nu är jag bortbjuden på middag (fan). Mexikanskt blir det, så får se vad som finns. ska äta mycket grönsaker i alla fall! Hoppas att jag inte failar!! aah.

aja måste rusa nu!
wish me luck

God morgon

Vågen visar 60 igen! pjuh. Men jag kör fasta idag igen i alla fall, det är rätt skönt.
Ska nog gå och simma efter jobbet, simma är min favorit träning och simhallen ligger preics bredvid mitt jobb så egentligen borde jag gå varje dag! men vet ni vad? jag är en lat jävel.
Och nu kanske ni tänker "ska hon jobba på en lördag?". Jo men tänk för att det ska jag, jag jobbar 6 dagar i veckan. Ska jobba imorgon också, har mycket att göra så jag jag vet inte riktigt när jag ska vara ledig. Denna veckan var jag ledig i tisdags. Nästa blir förmodligen torsdag. Vi får se, skit samma, sjukt ointressant för er ändå.

Tänkte fråga om någon vet hur många kalorier det är i kikärtor? hittar bara torkade kikärtor på internet.

Well, nu är det dags för jogg, ha en bra dag alla!

sova?

Gud vad tiden går långsamt när man är hungrig. Har kollat klart på en film jag började titta på igår, sen suttit och stirrat in i väggen lite, väntar bara på att få gå och lägga mig.
Vill inte gå och lägga mig för tidigt, blir så himla trött sen nästa dag då. Något tips på vad man kan underhålla sig med?
Sitter bara här och tänker på pizza och kakor, varför går det inte en minut av mitt liv utan att jag tänker på mat? Nej, får nog ta och göra lite armhävningar och situps nu. Skulle vilja gå och ta en dusch men låtsas fortfarande att jag inte är hemma. Orkar inte prata. Och han som jag bor med sitter i vardagsrummet, måste gå förbi där om jag ska till duschen, det är skit. Kan han inte gå ut? Då kan jag ju göra mig en té också. Röv.

Blir nog inga mer inlägg för idag i alla fall, så godnatt!! Hoppas vågen står på 60 imorgon...




 (snygg brud)


Bra dag

Det luktar choklad på mitt rum? är detta möjligt? säkert bara inbillning för att jag är så sjukt sugen på choklad (com alltid). men nej, ska inte äta det.
Idag har det gått bra, har inte ätit något.. än. och kommer inte heller göra det. Nu har jag stängt in mig på mitt rum och tänker inte gå ut förns imorgon bitti. Han som jag bor med är i köket, han lagar mat. Jag låtsas att jag inte är hemma, orlar inte vara social.
Vågen står fortfarande på 61, hoppas den inte gör det imon på morgonen. Ska inte äta förns jag är på 60 igen i alla fall. Eller kanske lika bra att köra på tills 59? Vi får se.

Idag hade jag tur i alla fall, var tvungen att göra ett ärende precis innan lunch så när jag kom tillbaka till jobbet var lunchen över, fick ha min rast själv efter alla andra så det var lätt att låta bli att äta, gick en promenad istället:)

Nu ska jag läsa lite bloggar!

+1kg

Herregud, min våg visar ett kg mer idag på morgonen än igår. Det betyder helt klart att det är dags för fasta.
Vad tänkte jag på igår egentligen? Det gick verkligen för långt. Måste bli starkare.

Lite info om mig: Jag är 167cm lång, väger 61kg. (ja jag är riktigt jävla fet och man kan inte tro att jag har en ätstörning). Det mesta jag har vägt är 65 och det minsta 52. Nu ska jag ner igen, för såhär kan man inte se ut!


Planen för idag blir i alla fall ingen mat bara tuggummi & cola light. Och minst en timmes promenad efter jobbet och därefter lite hemma träning.

Nu ska jag jobba!
<3

duktig

har nu rensat kylen och skafferiet. det enda som finns kvar nu är grönsaker och soppa.
nu jävlar.


nu börjar jag

känns som att jag håller på att bryta ihop. funderar på att kolla på en film men vet inte vad, inget sorgligt. får inte gråta. det går inte. Idag har jag hetsat hela dagen. mår så jävla kasst. Har ätit pizza kakor choklad chips glass. allt som finns typ. Snodde till och med ett paket kakor och sånna där choco pops frukost flingor från han som jag delar lägenhet med. vem gör sånt? jag är störd. Nu sitter jag i alla fall här med världens ångest. Har spytt massa också men väger säkert 100kg mer ändå. vågar inte väga mig. gör det imon bitti. Snälla gud, ta lite fett från mig och ge till någon mer behövande. I alla fall så har jag nu bestämt mig för att skriva denhär bloggen i hopp om att det kan peppa mig lite. Har betämt mig för att imorgon kommer en ny människa vakna, inte en människa som hetsäter och spyr. Utan en människa som inte äter, bara tränar och är vacker. Nu är det max 500kcal per dag som gäller, utan undantag! nej, blir nog en film i alla fall! hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0