wiiie

kom hem till mamma och pappa och det första de sa var:
p - Vad smal du har blivit!!
m - men lilla vännen du har väl inte fått ätstörningar!


faaan vad skönt det kändes att få höra. Men jag bara "nej nej jag äter bara hälsosamt och tränar".


idag är jag glad :D

ny vecka

hoppas att denhär veckan blir tusen gånger bättre än den förra. Även om jag åker hem imorgon. Jag vet att jag kommer äta mycket mat hemma. men jag kommer förhoppningsvis lyckas låta bli att hetsa eftersom mamma och pappa kommer vara där och jag skulle ALDRIG hetsa när någon ser.

Nu ska jag göra i ordning min sallad som jag ska ha till lunch idag och sen är det off to work!

nej

nej nej nej nej
varför kan jag inte säga det? tre bokstäver. nej. varför, om någon bjuder mig på något, kan jag inte bara säga NEJ.
Idag har jag ätit:
en yoghurt
en schitzelmacka
100g choklad
1glass
1 kycklingklubba.

usch fy fan.

känns som att jag aldrig kommer sluta äta. som att jag är fast nu. fast med maten.


huvudvärk. ska sova. fan.

faaaaaaan

B och hans kompis kom precis på mig när jag spydde. jävla skit. sa att jag är sjuk. tog en yoghurt för att "bevisa" att jag inte mår bra. och sa att jag skulle gå och lägga mig nu. jävla skit också. fan fan fan.

nu tar vi nya tag

4 dagar kvar tills jag ska träffa föräldrarna. Vet att det inte händer så mkt på fyra dag men jag ska vara duktigt och inte är mer än 400kcal per dag punkt slut.
och röra på mig!! japp, börjar NU ska ut och springa lite så jag bränner bort lite av mitt feta arsle. morgonvikt:60kg!!!!! shiiiiit jag som ville väga 55 när jag skulle åka hem till m&p. har gått upp i vikt istället. helt ofattbart. usch. nej ut och rör på dig nu!! im on my way...

sanningen

-hej
-hej
-vem är du?
-Jag är hon som trycker i mig lika mycket på en dag som tre personer tillsammans trycker i sig på en vecka.
-Jaha jag trodde du var hon som vill gå ner 4kg innan du åkte och hälsade på dina föräldrar?
-Ja, det var jag.

-Vad hände?

-Jag gick upp 2kg istället

-VA?? FY FAN vad misslyckad du är!!

-Jo tack jag vet, men säg det gärna igen så kanske det går in i min fula lilla hjärna nån gång!

 

 

okej. såhär är det. äta=gå upp i vikt. inte äta=gå ner i vikt. hur svårt kan det vara? tydligen jävligt svårt. Jag måste plåga mig själv på något sätt nu.


läggdags

antar att det enda jag kan göra är att hoppas på att imorgon blir en bättre dag. snälla låt imorgon vara en bättre dag.

gråter som ett litet barn

hur blev det såhär? hur blev jag såhär? på tisdag får jag träffa mamma, hoppas hon kan rädda mig.


Min dag har sett ut såhär:
ätit ätit ätit ätit ätit ätit ätit
spytt spytt spytt spytt spytt


Min kväll kommer se ut såhär:
-


Vad ska jag göra nu? det är 5 timmar kvar av dagen. kan inte den här dagen bara ta slut?



maybe tomorrow i´ll find my way

Fy fan vad dåligt jag har mått de senaste dagarna, både fysiskt och psykiskt. Känns inte som att något spelar någon roll längre. Vad gör det för skillnad om jag väger 10kg eller 100kg. Jag är ful och äcklig ändå. Vad gör det för skillnad om jag äter 1 gurka eller 10 påsar chips? Det är ingen som bryr sig ändå. Finns det överhuvud taget något som är värt något längre?



Vad är det för mening med att leva om det enda man vill, varje dag, är att sitta instängd på sitt rum för att slippa äta och slippa träffa någon? Nu säger jag inte att jag inte vill leva. Men jag önskar bara att livet var något annat än vad det har visat sig vara. Fyllt av ångest och skam.



Varför måste varenda vaken sekund gå åt till att tänka på mat?
Att njuta av en dag innäbär för mig att få äta något riktigt gott. Jag kan spendera timmar åt att planera en hets. Exakt vad jag ska trycka i mig. Hur mycket jag ska njuta av det. Vad gott det ska bli. Men någonstans innerst inne vet jag att jag inte kommer kunna njuta av det till fullo. För antingen kommer jag ändra mig och inte äta eller så kommer jag trycka i mig allt på en sekund och sedan spy i evigheter. Är det verkligen att njuta?



De senaste dagarna när jag har varit sjuk har jag fundetrat på om det verkligen är värt att förstöra på min kropp (på insidan) för att få den kropp jag vill ha (på utsidan). Har kommit fram till att ja, det är det.
Men sen då? när jag har fått den där kroppen jag vill ha, vad händer då? Kommer resten av mitt liv gå ut på att försöka behålla den då? Vad händer sen? Detta känns som en evighetskamp.

bättre

Har varit sjuk, feber och magsjuk. Men nuär det bättre. Febern är borta och magen är väl helt ok. Spydde massa galla i natt igen men det känns som att den är bra nu. Så p.g.a. detta har jag inte lyckats fullfölja min fasta. blev igår itvingad ris och avslagen cola (inte ens light:( ). Så nu får vi se, när jag känner mig helt frisk kan jag ju köra en liten fasta igen, bara det att jag åker hem om en vecka och då kan jag ju inte göra det men om jag orkar kan jag ju göra det till helgen typ. Vi får se. '

Ligger på 58kg. Vågen vill inte röra sig 1hg ens. skit alltså, trots magsjuka.  men nu ska jag i alla fall köra 400kcal per dag tills jag åker hem hade jag tänkt, då borde jag ju lyckas komma ner på 57 i alla fall! hoppas!



sjuk

har värsta febern. orkar inte skriva. vi hörs imon.

Dag 2

Usch vad jobbigt det var att gå upp i morse, ville bara ligga död i sängen hela dagen. Men nu kör vi, fasta dag två! (Och Bs föräldrar ska på "roadtrip", yeeees!!).

Nu ska jag till jobbet, ha en smal dag brudar!

bra dag

inte ätit något, bara druckit vatten och promenerat 1½ timme på morgonen. Känns mig sjukt trött nu iofs men men. Vill att klockan ska bli sent så jag kan gå och lägga mig. Bs föräldrar lagar mat (igen). Har sagt att jag ska äta hos en kompis. Vet inte hur jag gör men får nog bli att jag säger sen att jag inte orkar åka dit och går och lägger mig istället. Vi får se. Ska nog komma undan.

hey ho lets go

Nu jävlar.
Ska ut och promenixa nu, sen blir det jobb. Hoppas jag har mycket göra så att jag slipper tänka på annat.
Måste köpa lite vitamin-brustabletter sen med, inte glömma!



Nu ska jag bli smal

hets

vid närmare eftertankte så tänker jags kriva upp allt jag ätit idag och igårkväll, bara för att äcklas lite av mig själv. Varning för känsliga läsare, ni vill nog inte läsa dethär äcklet.

2 croissanter
1 sallad
1 tonfiskmacka
1 bit sockerkaka
1 bit chokladkaka
3 kit kat
1 twix
100g choklad med karamellkräm i
1 paket kakor
x antal öl
3 shots
1 vodka redbull
1 klubba
1 sprite


FY FAN. Nu förstår ni nog varför jag ska fasta. usch. äcklas på mig själv. till och med min hy har blivit flötig! och jag har inte spytt upp något av det!!

Då var det dags.

har nu tryckt i mig middag OCH choklad. Är proppmätt. Kan inte spy eftersom det är folk i lägenheten. Nu börjar fastan. Får stoppa/hälla i mig: vatten, té, tuggummi, cola light/zero.

wish me luck!!


fet

har inte haft tid att skriva i bloggen eftersom jag har varit upptagen med att ÄTA och DRICKA ALKOHOL! ja det är vad jag har gjort sen igår, konstant. Och ska fortsätta med det om en liten stund eftersom Bs föräldrar just nu står i köket och lagar mat. fan. Jag skulle ju kunna deppa ner mig totalt nu men jag tror det bästa är att jag bara äter middagen snällt, går och lägger mig och går upp tidigt imorgon för morgonpromenad & träning.


Känns som att jag säger att jag ska fasta hela tiden men imorgon börjar en tre dagars fasta på riktigt. Nån som vill hänga på så man kan få lite pepp? som ni märker så är jag ju en väldigt svag människa. Har inte klarat av en tre-dagars fast sen precis innan nyår. Illa. Men nu ska det hända. åker ju hem om 1½ vecka och efter fetkvällen igår och hetsdagen idag så måste jag gå ner 4kg.



skriver efter middagen igen! ciaaoo

tårta

S ringde, hon har bakat tårta tills ikväll. Med nötter, yes tänkte jag. eftersom jag inte kan äta det. Men såklart så har hon gjort en "chokladbakelse" bara till mig. Fan, dett abetyder att jag kommer bli tvungen att äta den och alla kommer se exakt hur mycket jag äter. skit skit skit skit skit.



känner mig jävligt less på livet idag. Vill åka hem till mamma och pappa och bädda ner mig i soffan, kolla på tv (jag har ingen tv) och tycka synd om mig själv.

Kan inte nån komma på en kaloifri choklad? hur svårt kan det vara? 

trött

blev en timmes promenad, ok. Är så himla trött ska nog sova lite nu. Vi ska ju fira B ikväll, han fyller år imorgon. Ska säga att jag har haft värsta huvudvärken hela dagen och inte vill dricka alkohol. Så kan jag bara dricka vatten och röka hela kvällen och stämpla ut tidigt.


Vill verkligen att vågen ska gå tillbaka ner på 58. Hatar när jag ökar i vikt. Det är det värsta som finns. Helre stå stilla i två veckor än att pendla upp och ner.

Dagens intag hittills är en kopp grönt te. Nej nu måste jag faktiskt sova lite. Hörs snart.

äntligen...

...har de gått. Jag har vägt mig.. står mellan 58 och 59. Skit. Men en matfri dag idag hoppas jag ska kunna ändra på det. Ska bara dricka cola light och tugga tuggummi idag. Och sen hade jag tänkt gå på en långpromenad också, orkar inte gymma. Ska försöka gå i två timmar. Vi får se, jag har alltid så stora planer för mig som jag aldrig lyckas med och sen känner jag mig bara värdelös. Så jag ska inte hoppas på för mycket.



Hur som helst, den 1a maj vill jag se ut såhär:



gå!!

har varit vaken i typ två timmar men fortfarande inte lämnat rummet, Bs föräldrar äter fortfarande frukost. orkar inte träffa dem kan de inte gå ut snart? vill kissa och väga mig. fast vågen kommer säkert stå på 59....

ät fett och socker tills du spyr...

... eller inte spyr.

Jag har hetsat som fan idag. Hur hände detta? jo det ska jag berätta. GIck hem från jobbet och på vägen gick jag in i en affär för att köpa tidningen. Det var kö och när jag stod där och väntade plockade jag såklart på mig en twix och ett paket kakor. Kom hem och tryckte i mig allt på nolltid (1500kcal). mådde skit och bestämde mig för att gå till toan och spy, men så fort jag kommer ut ur mitt rum så kommer B och hans föräldrar hem. FAN. så jag fick sitta där på våran jävla soffa och artighetsäta deras jävla schweiziska choklad (300kcal till). Nu har jag stängt in mig på mitt rum, det har gått en timme. Vill fortfarande spy men de har inte gått än. ska de inte gå ut och äta middag eller nåt? fast det låter faktiskt som att de lagar mat nu. usch.



Eftersom jag upperbarligen inte kan behärska mitt ätande så ska jag nu sluta äta. Bara så där. Nu slutar jag. Det blir bara mat för mig när jag håller på att svimma fr.o.m. nu.



hoppas er dag har varit bättre!

no gain

har i alla fall inte gått upp, ibland önskar jag nästan att jag gick upp i vikt när jag failat så att jag lär mig av mina misstag. Är rädd att jag ska vakna upp en dag och tro att ja ska äta vad jag vill. Nu har jag i alla fall bestämt mig att jag ska gå ner 3 kg dessa 2 veckor. Hoppas det går.


Bs föräldrar kommer idag. Det värsta är att jag är ledig imon, och jag pallar inte att dom ska hänga runt här då, föredrar att vara själv när jag är ledig. hoppas de vill kolla runt lite i stan och så (de kommer från schweiz) och att de drar tidigt innan jag går upp. Sen på kvällen ska vi ju fira B. Ska bara ta någon drink och resten vatten. Och sen ska en kompis göra en tårta. Får väl äta en liten bit, problemet med mig är att jag äter inget eller allt. När jag börjar kan jag inte sluta så det bästa vore om jag slapp äta överhuvud taget men det kan ju bli svårt. Synd att hon som ska göra tårtan vet att jag är allergisk mot nötter annars kunde man ju hoppas på att det var nötter i så jag inte kan äta den. Men men.


Nu ska jag äta ett ägg och sen jobba.

(snälla gud låt mig vara duktig idag)


förbannad

Jag hatar att "folk" jämt säger: "killar gillar inte supersmala tjejer". So what? är det någon slags anledning till att man inte ska gå ner i vikt eller? för ursäkta mig, men vem fan bryr sig om vad killar tycker? det är väl inte för deras skull man vill bli smal eller??? Samtidigt säger samma människor att "man ska vara nöjd med sig själv" och bla bla bla. Men så fort det blir tal om att man vill gå ner i vikt då ska man plötsligt bry sig om vad killar tycker? jävligt förvirrande enligt mig. vad tycker ni?


jaja. Min dag har i alla fall gått åt helvete. Här ätit ostmacka till frukost, sen 2 yoghurtar, 4 skivor vitt bröd och kitkat under dagen och sen twix och 150g choklad nu på kvällen? = spy.

fan. hata.


morn morn

har precis ätit en ostmacka och nu ska jag ut och promenera en sväng innan jobbet. Dagens lunch blir förmodligen 2 yoghurtar (200kcal). Vikten är densamma.

vi hörs ikväll

Ok dag.

Blev en kycklingsallad till lunch som jag tänkt. utöver det har jag bara ätit en kitkat. B kom in på mitt kontor och slängde upp kitkaten på skrivbordet. satt och tittade på den i ca 10min sen åt jag den på typ 2sek. Jag är svag.

Har i alla fall gått en timmes promenad så det är väl bra. Imon ska jag upp och träna på morgonen har jag bestämt!

Hur har eran dag varit?

58kg!!

Herregud, hur hände detta? total fail igår och minus på vågen idag. Jag tackar och tar emot men seriöst? Är det något fel på min våg? Hoppas inte. Gött. 58. Det är säkert 5 år sen jag vägde det sisit. wii. Har inte gjort någon plan för idag, men får väl bli en sallad till lunch, en lång promenad och thats it.
 

Nu är det ju ny månad igen, jag känner alltid att jag måste ta nya tag när en ny månad börjar. I vanliga fall brukar jag äta väldigt onyttigt. Även om jag äter typ 500 eller kanske 300kcal på en dag så brukar inte det vara några nyttaiga kaolirer, utan grejer som vitt bröd, choklad osv. Så denhär månaden ska jag försöka äta lite men också nyttigt! Mer sallader och soppor! Vi får se hur det blir när Bs föräldrar kommer (på onsdag redan!! aah!!). Hoppas dom inte ska vara "snälla" och laga mat och skit för att de bor hos oss, B säger att de kommer va det och han är typ överlycklig för det (han lever typ på äckelpasta i vanliga fall) men fan. Vill inte, vill inte vara oartig och tacka nej, så jag hoppas att jag inte hamnar i den situationen. Mest för att jag ska åka hem om två veckor, och jag vet ju hur mamma är. Hon kommer hålla koll på att jag äter. Hon har alltid gjort det, i hela mitt liv för hon har alltid varit rädd att jag ska får en ätstörning. Varje gång pappa eller min bror kommenterar min vikt blir hon helt hysterisk och skriker typ "det är faktiskt sånna kommentarer som gör att folk får ätstörningar". så därför är det bra om jag kan äta så lite som möjligt innan jag åker hem. Hemma kan jag ju alltid äta nyttigt men jag vet inte hur små portioner jag får ta.



Långt inlägg det blev nu. Hoppas ni får en bra start på månaden!




RSS 2.0